0 € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Vandaag Gesloten

Vandaag open van 09.00 tot 18.00

Vandaag open van 09.00 tot 18.00

Vandaag open van 09.00 tot 18.00

Vandaag open van 09.00 tot 12.30 | 13.30 tot 20.00

Vandaag open van 09.00 tot 17.00

Vandaag Gesloten

Meubelzaak in de gemeente Laarbeek


Meubelzaak Mandenman Meubelen is gevestigd in de gemeente Laarbeek. In Beek en Donk, aan de Pater Becanusstraat. Hier vindt u ons veelzijdige aanbod meubelen in een inspirerende woonwinkel.

Mandenman Meubelen in Beek en Donk

Woont u in de omgeving van Beek en Donk en bent u op zoek naar meubelen? Kom dan eens langs bij Mandenman Meubelen. In onze meubelzaak vindt u een uitgebreid aanbod stijlvolle meubels. Romantisch, landelijk en gelakt. Van tafels, banken en stoelen, tot kasten, dressoirs en lampen. Onze ervaren medewerkers kunnen u bij ieder meubelstuk voorzien van het nodige advies.    

Heeft u een nieuw huis gekocht in de gemeente Laarbeek, of bent u op zoek naar een nieuw interieur voor uw huidige woning? Dan kunt u bij ons terecht voor uitgebreid interieuradvies.   Wanneer u dat wenst komen we daarvoor bij u langs. Komt u liever bij ons langs? Dan bent u van harte welkom in onze meubelzaak in Beek en Donk.

Woonwinkel bij u in de omgeving   

Woont u in de gemeente Laarbeek? In Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout of Mariahout? Dan vindt u een prachtige woonwinkel op enkele kilometers afstand. We zijn gevestigd in Beek en Donk en ook vanuit de rest van de gemeente zijn we uitstekend te bereiken.     

Afstand tot onze woonwinkel:

  • Vanaf Aarle-Rixtel: 3,5 kilometer
  • Vanaf Lieshout: 3,7 kilometer
  • Vanaf Mariahout: 6,5 kilometer


Bent u op zoek naar bepaalde meubels of heeft u interesse in een bezoek aan een inspirerende woonwinkel? Denk dan aan Mandenman Meubelen, gevestigd bij u in de buurt in Beek en Donk.

Bekijk onze contactpagina voor alle contactgegevens.