0 € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Vandaag Gesloten

Vandaag open van 09.00 tot 18.00

Vandaag open van 09.00 tot 18.00

Vandaag open van 09.00 tot 18.00

Vandaag open van 09.00 tot 12.30 | 13.30 tot 20.00

Vandaag open van 09.00 tot 17.00

Vandaag Gesloten

Meubelzaak in de gemeente Boekel

Meubelzaak Mandenman Meubelen is gevestigd in Beek en Donk. Woont u in de gemeente Boekel? Dan vindt u onze meubelzaak op ongeveer 12 kilometer afstand. Als u in de auto stapt bent u binnen 20 minuten in onze woonwinkel.

Romantische en stijlvolle meubelen

Bent u op zoek naar meubels? Zoekt u naar een speciale stijl? Onze meubelzaak is gevestigd vlakbij Boekel. Mandenman Meubelen heeft een uitgebreid aanbod meubelen en accessoires in verschillende stijlen. Voornamelijk in de landelijke en romantische stijl, maar we hebben ook gelakte meubels. De kans is groot dat u bij ons slaagt voor de inrichting van uw eetkamer of woonkamer.

Heeft u behoefte aan uitgebreid interieuradvies? Dan maken we graag een afspraak om uw woonwensen te bespreken. Dit op de door u gewenste locatie. Bijvoorbeeld in Boekel bij u thuis of in onze meubelzaak in Beek en Donk.

Woonwinkel op 20 minuten afstand van Boekel

Op 20 minuten afstand van Boekel vindt u onze woonwinkel. We zijn voor u eenvoudig te bereiken via Gemert. Als u in de auto stapt in Boekel, staat u binnen 20 minuten voor de deur van onze woonwinkel.   

In onze woonwinkel vlakbij Boekel staan onze medewerkers graag voor u klaar met advies. Of u nu op zoekt bent naar bepaalde meubels of naar een volledig nieuwe inrichting. Ook als u eens inspiratie wilt opdoen, nodigen we u uit om een kijkje te komen nemen in onze woonwinkel.

Bekijk onze contactpagina voor alle contactgegevens.