0 € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Vandaag Gesloten

Vandaag open van 09.00 tot 18.00

Vandaag open van 09.00 tot 18.00

Vandaag open van 09.00 tot 18.00

Vandaag open van 09.00 tot 12.30 | 13.30 tot 20.00

Vandaag open van 09.00 tot 17.00

Vandaag Gesloten

Meubelzaak in de omgeving van Deurne | Meubelen Beek en Donk

Meubelzaak in de omgeving van Deurne


Meubelzaak Mandenman Meubelen is gevestigd in Beek en Donk. Op ongeveer 20 kilometer afstand van Deurne. Ons gevarieerde aanbod meubels vindt u in onze ruime woonwinkel, met een oppervlakte van 1000 m2.

Uitgebreid aanbod meubelen en accessoires

Mandenman Meubelen heeft een uitgebreid aanbod meubelen en accessoires. In landelijke en romantische stijlen, maar u vindt bij ons ook gelakte meubels. Bijvoorbeeld voor uw eetkamer of woonkamer. In onze woonwinkel vlakbij Deurne kunt u op een leuke manier kennismaken met ons complete aanbod van tafels, banken, stoelen, kasten en andere moderne meubels. Daarbij voorzien we u graag van gericht advies.      

Heeft u behoefte aan uitgebreid interieuradvies? Dan maken we graag een afspraak op de door u gewenste locatie om uw woonwensen te bespreken. Naar aanleiding van uw wensen brengen wij uw mogelijkheden in kaart.

Woonwinkel op 20 minuten afstand van Deurne

Bent u op zoek naar bepaalde meubels of wilt u graag eens inspiratie opdoen in een ruime woonwinkel vlakbij Deurne? Dan nodigen we u graag uit in onze meubelzaak. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder met nuttig advies over alle meubels.      

Komt u uit de regio Deurne? Dan is onze woonwinkel eenvoudig te bereiken. Bijvoorbeeld via Bakel of Helmond. Als u in de auto stapt, staat u binnen 20 minuten voor de deur van onze woonwinkel.   

Bekijk onze contactpagina voor alle contactgegevens.