Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen in moderne, romantische en landelijke stijl

Bent u op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen en houdt u van een moderne, romantische of landelijke stijl? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij combineren zitcomfort met de door u gewenste uitstraling.

Prijs
Producten
Aanbiedingen

Eetkamerstoelen in stof en leer

Onze eetkamerstoelen kenmerken zich door de romantische en landelijke stijl. Daarnaast heeft u volop keuze op het gebied van uitvoering en bekleding.  

Eetkamerfauteuils Klassiek of modern

Eetkamerfauteuils hebben een riante en comfortabele zit. Als bekleding kunt u kiezen voor leer, stof of kunstleer. U kiest uw eigen stijl. In ons aanbod hebben we namelijk zowel klassieke als moderne design eetkamerfauteuils.

Variatie in uitvoering en prijs

Ook op het gebied van prijs of uitvoering bieden we verschillende variaties. Wilt u bijvoorbeeld een eetkamerfauteuil met of zonder armleuning? Ook kunt u kiezen voor een fauteuil met een lage rug.

Variatie in uitvoering en bekleding

De eetkamerstoelen hebben een bekleding van leer of stof. Naast de bekleding verschilt ook de uitvoering. De meeste eetkamerstoelen hebben houten poten als onderstel, maar in ons aanbod vindt u ook eetkamerstoelen die zijn uitgevoerd met een RVS of gespoten onderstel.