Garantie

Garantie op reparatie en vervanging

Op alle meubelen die u bij Mandenman Meubelen koopt heeft u 3 jaar garantie op basis van afschrijving. We hanteren hier de regelingen die algemeen in de meubelbranche van toepassing zijn. Dit betekent dat u het eerste jaar volledige garantie krijgt, in het tweede jaar betaalt Mandenman Meubelen twee derde van de eventuele kosten van reparatie of vervanging en het derde jaar betaalt Mandenman Meubelen een derde van de kosten van reparatie of vervanging.

All in House Service

5 jaar lang zorgeloos genieten, dat biedt de unieke All in House Service. Zelfs wanneer er onverhoopt een glas wijn over de stof wordt gemorst, bieden wij een oplossing. De professionele servicemedewerkers bezoeken u aan huis en lossen dit probleem op zonder verdere kosten voor u.

Protexx behandeling

De ultieme oplossing voor alle zitmeubelen gestoffeerd met leder, meubelstof of leatherlook. Jarenlange bescherming tegen snel indringen van vuil en vloeistof, gecombineerd met de professionele ondersteuning op het moment dat het even niet lukt om een vlek zelf te verwijderen. Wie wil dat niet? de professionele servicemedewerkers bezoeken u aan huis en verwijderen de vlek zonder verdere kosten.