Historie

Meubelzaak met prachtige woonwinkel

Ons bedrijf heeft een rijke geschiedenis. Daar vertellen we graag over, maar liever nog hebben we het over nu en de toekomst. Waar vroeger de mandenmakerij stond, vind u nu een woonwinkel met een oppervlakte van 1000 m2. Daar tonen we onze uitgebreide collectie meubelen en woonaccessoires. Ook zijn onze meubelen direct online te bestellen in onze webshop.

2008

Versterking

Familiebedrijf

Mandenman Meubelen is een familiebedrijf uit Beek en Donk. Een dorp vlakbij Helmond in het zuiden van Brabant. Ad van den Broek heeft het bedrijf opgericht in 1984. Hij is geen eigenaar meer. Het stokje is overgedragen aan zijn zoon Tjeerd van den Broek. Door studie en  met jarenlange werkervaring buiten de deur heeft Tjeerd het klappen van de zweep binnen de meubelbranche goed leren kennen. Hij  bouwt verder aan de meubelzaak. Met dezelfde toewijding als zijn vader. Maar ook met een eigen visie.   

1996

Verbouwing

Verbouwing

Het bedrijf groeide uit zijn jasje en daarom werd besloten om het gehele pand grondig te verbouwen. Zo werden de huisnummers 1-3-5 samengevoegd tot een groot pand. In de ruime showroom is nu een keur aan meubelen uitgestald.
Omdat het assortiment sterk veranderde is ook de naam gewijzigd in "Mandenman meubelen"

1988

Verhuizing

Verhuizing

Omdat de locatie aan de Kerkstraat overging naar een woonlocatie zijn we verhuisd naar de Pater Becanusstraat 5 in Beek en Donk.
Op deze locatie konden we werken aan het verder uitbreiden van onze visie.

1984

Oprichting

Oprichting

Mandenman Meubelen werd  in 1984 opgericht onder de naam ‘De Mandenman’. Destijds maakten we rieten manden en kisten. Denk aan wasmanden, fietsmanden en boodschapmanden en mandwerk voor de industriële markt.