Onderhoud

Wij helpen u graag. Ook als het gaat om het onderhouden van uw meubels. Voor problemen met stoffen of leren bekleding bieden we gratis professionele hulp. Dit geldt voor meubels die u in de afgelopen 5 jaar bij ons heeft gekocht en waarvan de bekleding is voorzien van een door ons aangebrachte of geadviseerde bescherming . Verder geven we via de website regelmatig onderhoudstips en -advies.

Bestel uw onderhoudsproducten online

Voor onderhoudsproducten werken we samen met een vaste partner. Oranje B.V. heeft voor elk meubel het juiste verzorgingsproduct. Voor zowel leder, hout als textiel.


Hier kunt u onderhoudsproducten online bestellen

https://webshop.oranje-products.com/?wpam_id=1015129

Onderhoudstips en -advies voor uw meubelen

Meubels blijven in goede staat door het juiste onderhoud. Het is belangrijk om hier aandacht voor te hebben. U wilt namelijk ook voor langere tijd genieten van uw meubilair. Wij denken graag met u mee over het onderhoud. Bij ons kunt u altijd terecht voor tips en advies. Ook geven we regelmatig algemene onderhoudstips op deze website. Bekijk de tips van de vakman.

Onderhoud van meubels van stof

Gebruik een vlekbeschermer tegen vlekken op stoffen meubelen. Wij adviseren daarvoor Protexx vezelbescherming.
Protexx vezelbescherming beschermt tegen vlekken op basis van olie, water en vet. Vervolgens kunt u de vlek makkelijk wegpoetsen.
Lukt u dat niet dan weet u, dat in geval van een hardnekkige vlek, er gratis hulp bij de hand is voor alle geldige aanspraken.
Deze service gaat in voor 5 jaar op de dag van levering van uw meubels

Onderhoud van meubels van leer

Leder is een echt natuurproduct. Het straalt klasse luxe en comfort uit. Afhankelijk van de finish laag, is leder over het algemeen gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden.
Kies voor topkwaliteit met 5 jaar extra zekerheid door gebruik van Royal Leather Care en geniet tevens van een uitgebreide NO-Risk lederservice.