Familiebedrijf met persoonlijke benadering

Mandenman Meubelen is een meubelzaak met een persoonlijke benadering

Mandenman Meubelen is een familiebedrijf uit Beek en Donk. Een dorp vlakbij Helmond in het zuiden van Brabant. Ad van den Broek heeft het bedrijf opgericht in 1984. Hij is geen eigenaar meer. Het stokje is overgedragen aan zijn zoon Tjeerd van den Broek. Door studie en  met jarenlange werkervaring buiten de deur heeft Tjeerd het klappen van de zweep binnen de meubelbranche goed leren kennen. Hij  bouwt verder aan de meubelzaak. Met dezelfde toewijding als zijn vader. Maar ook met een eigen visie.

Uitgebreide collectie en vakkundig advies

Mandenman Meubelen is er voor iedereen. Dat zeggen we, dat willen we en dat bewijzen we ook. Onze collectie meubelen is altijd uitgebreid, maar ook aan persoonlijk wensen aan te passen. De persoonlijke benadering begint al bij de aankoop van meubelen. Ons streven is dat iedere doelgroep alle meubelen die hij of zij wenst bij ons kan vinden. Starters en jonge gezinnen, maar ook mensen van 40 jaar of ouder die een nieuwe inrichting zoeken. Dit geldt zowel voor onze webshop als voor onze ruime woonwinkel in Beek en Donk in Zuidoost Brabant.

Interieuradvies

Heeft u behoefte aan interieuradvies? Ook dat is mogelijk. We maken graag een afspraak met u op de door u gewenste locatie om uw woonwensen te bespreken.